070-586 86 22 info@hisabco.se

Spoltjänst

En spolbil löser svåra avloppsstopp.

Vi kan erbjuda spolbilstjänster tillsammans med våra samarbetspartners som arbetar i både Jönköpings län och Östergötland med orter som Eksjö, Nässjö, Gränna, Mjölby, Huskvarna, Jönköping, Habo, Tenhult, Aneby, Kisa, Linköping, Ödeshög, Motala och Österbymo. 

Vi vänder oss till villaägare, bostadsbolag, entreprenörer och kommuner.

Vid riktigt svåra stopp är spolbilen helt enkelt oumbärlig och en fullt utrustad spolbil hanterar de allra mest krävande situationerna. Spolbilar är utrustade med högtrycksspolning som löser de svåraste proppar och avloppsstopp. När vi kommer ut till dig börjar vi med att identifiera vad som kan ha skapat problemet för att sedan försöka lösa det på bästa sätt. Vi arbetar med professionella lösningar som är både effektiva och skonsamma mot dina rör och ledningar.

Att anlita en spolbil är ett sätt att både hantera akuta stopp men också att förebygga framtida problem genom att hålla rören välskötta.

Oväntade stopp som: fettansamlingar, kalkbildningar, rötter, rör med svackor eller trasiga avlopp – förr eller senare uppstår problem med avlopp och rör, det är oundvikligt. Det är inte alltid det går att lösa problemet med propplösningsmedel.

Så här går det till

  • Kontakta oss på mejl eller telefon. Se kontaktinformation.
  • Berätta om ditt problem, tillsammans gör vi en bedömning om problemet är akut eller om vi ska boka in ett besök på en bestämd tid.
  • Vår ambition är att kunna hjälpa er på bästa tänkbara sätt.

Kostnaden för att hyra in en spolbil baseras på vilken tid på dygnet det är (om det är akut) och hur lång tid det tar att lösa problemet. Vi kan ge dig en kostnadsuppskattning när vi har lite mer information. Tänk också på att du har möjlighet till ROT-avdrag för denna tjänst.